Menu

Uw keuze, onze leidraad


Bart en Annelies van De WendingBart en Annelies kunnen terugkijken op een jarenlange ervaring binnen uitvaartzorg. Ervaring die ze bundelden in het najaar van 2015 opgerichte De Wending.

Met een visie die zich in de eerste plaats bekommert om de zorg die nabestaanden nodig hebben.

Bij ons primeren geen tradities omdat het zo moet. Wij nemen samen met u eerbiedig afscheid met begrip voor uw wensen, verzuchtingen en voorkeuren. Hoe specifiek die ook mogen zijn.

Eer het leven, niet de dood


Elk leven is uniek. Niemand is gelijk, iedereen anders. Vanuit die filosofie verdient afscheid nemen een persoonlijke benadering. Niet de dood primeert, maar de herinnering aan het leven. Aan de grote en kleine dingen die de overledene zo speciaal maakten. Samen geven we rouw een plaats en verzachten we de pijn.

Door warmte omringd


Een afscheidsviering omarmt de dood, en knuffelt tegelijkertijd het leven. Verwijzingen naar hobby’s en passies, onvergetelijke momenten, kleuren, logo’s, kledij, muziek, opgenomen boodschappen, videobeelden … voor alles is een plaats binnen de herdenkingsceremonie. Met de wensen van de nabestaanden als rode draad zorgt De Wending voor een plechtigheid die het leven van uw geliefde eerbiedigt.

Een teken van troost
Herinneringen sterven nooit


Vaak helpen kleine dingen om de leegte die achterblijft na het afscheid minder leeg te maken. Zeker als uw dierbare tastbaar aanwezig blijft. Dat kan via een knuffel of kussen gemaakt van een favoriet kledingstuk. Ook gedenksieraden of herdenkingsurnen kunnen helpen om het verlies een plaats te geven.

Bezoek onze toonzaal

Een passend eerbetoon aan uw kind


Een kind verliezen is een pijn die niemand wil meemaken. En die te onwezenlijk is voor woorden. Net daarom steunt De Wending u bij alle etappes van de rouwverwerking.

Een dienst met felle kleuren, een levensboom met favoriete voorwerpen, passages uit geliefde verhalen of muziek die uw kind vrolijk maakte. Meer nog dan bij het afscheid van een volwassene primeert hier het persoonlijke en het unieke.

De Wending helpt u om van de laatste reis van uw kind een waardevol en warm moment te maken.

Ruitersdreef 1 – 9090 Melle • 09 292 73 92info@dewending.be
BE 0635.822.231 • voorwaardenprivacy policycookie policy